Antikras Beschermende Film het Verouderen Weerstand voor Meubilair/Vloeroppervlakte

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Shire
Certificering: SGS,MSDS
Modelnummer: Graafschap-19013
Min. bestelaantal: Onderhandelen
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Paper/PVC/PP Verpakkingskern +Bubble Film+kraft paper+pallet
Levertijd: 15-20 dagen na krijg de storting
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 300.000 Vierkante Meters per Dag
Contact nu
Materiaal: Polyethyleen (PE) Lijm: Acrylgluer op basis van water
Dikte: 25-150 microns Breedte: 50MM2100MM
Lengte: 15-1000 m Zelfklevende: 10-500 g/25mm
Toepassing: allerlei roestvrij blad Prodectnaam: Verwijderbare van de het Bladoppervlakte van het anti-krasroestvrije staal van de Film/stainless Bes
Hoog licht:

pe protection film

,

surface protection film

Verwijderbare van de het Bladoppervlakte van het anti-krasroestvrije staal van de Film/stainless Beschermende het profielfilm

 

 

 

Toepassingen:

 

 

Gebruik Verstrek een beschermende barrière te krassen, te merken, en vuil bij, ponsen, knipsel, boring, malen, broodje zich vormt, vervoer en installatie processof te beschadigen die buigen drukken.
Grondstof Polyethyleen (PE)
Lijm Acryl/oplosbaar-gebaseerd acryl/natuurrubber op basis van water
Kleur Transparant, blauw, wit, zwart-wit, groen etc.
Dikte 30-150 microns Wijd gebruikt de microns van 35/45/50/70/80/100
Breedte 100-2000 mm Wijd gebruikt 1000/1100/1220/1250 mm
Lengte 100-2000 m Wijd gebruikt 200m, 500m, 100m
180˚ schilsterkte 20-500 g/25mm Wijd gebruikt 150/200/250/350 g/25mm
Treksterkte Trasv> 8N/25mm
Longi> 15N/25mm
Verlenging Trasv> 300%
Longi> 180%
Druk Tot 5 kleuren

 


De verwijderbare van de het Bladoppervlakte van het anti-krasroestvrije staal van de Film/stainless Beschermende het profielfilm die op diverse soorten roestvrij staaloppervlakten moet worden toegepast en het beschermen van effect, beschermingsfilm voor roestvrij staalblad verstrekken kan schroot, krassen, verontreiniging op de roestvrij staaloppervlakte tijdens vervoer of verwerking verhinderen. Wij kunnen deze film op vele producten in ons dagelijks leven ook zien. Bijvoorbeeld, meubilair, vloeroppervlakte, roestvrij staalproducten, de producten en andere producten allen van de aluminiumlegering gebruik dit soort beschermende film.
Naast roestvrij staalproducten, kan deze beschermingsfilm voor roestvrij staalblad op veel andere oppervlakten worden gekleefd stevig en zal niet weg vallen. Nadat al procesproductie wordt gedaan, kan de beschermingsfilm weg in het gehele stuk worden gepeld en verlaat geen lijmresidu op het substraat. Het kan het substraat daarin houden is gloednieuwe voorwaarde. De beschermingsfilm voor stinless staal heeft goede vochtbestendigheid. Het kan in vochtige milieu's worden gebruikt en worden opgeslagen. Het heeft ook goede het verouderen weerstand en corrosieweerstand. Zo wordt het gebruikt op diverse gebieden.
De beschermingsfilm voor roestvrij staalblad kan niet alleen worden gebruikt om krassen tijdens vervoer en verwerking te verhinderen, heeft het ook goed maskerend effect. Terwijl verdere processen aan producten draag en het moet schilderen, kan de beschermingsfilm voor roestvrij staalblad worden gebruikt om de delen te maskeren die geen verf vereisen. Wanneer afwerking het schilderen, enkel de film moet weg pellen.

Beschrijving


Is Nieuw Materieel Co. van het Hainingsgraafschap, Ltd één van de belangrijke beschermende de filmfabrikanten en de leveranciers van China. Oppervlakte van het het Roestvrije staalblad van de graafschap wordt de Verwijderbare anti-kras de Beschermende het profielfilm van Film/stainless stabiele aanhangende capaciteit aanbiedt, gemakkelijk toegepast en verlaat geen residu wanneer erachter verwijderd. Dit product kan de goederenoppervlakte tegen krassen, schade en verontreiniging tijdens vervoer en installatie effectief beschermen.

 

Met roestvrij staal, eindig is alles. Of u een geborstelde, heldere ontharde of spiegelverschijning zoekt, kan één enkele kras de waarde van uw product ruïneren en door de beschermende oppervlaktelaag snijden die „roestvrij“ zijn naam geeft.

Het probleem is dat uw roestvrij staal vele potentiële gevaren door de vervaardiging, het verschepen en installatieprocessen onder ogen ziet. De oppervlakte kan bij om het even welke stap langs de manier worden in de war gebracht, en de kosten om het product te bevestigen of te vervangen kunnen een grote deuk in uw winstmarge zetten.

Nochtans verstrekt de goedkope beschermingsfilm van roestvrij staal een groot rendement van investering, aangezien het schaaft of krast aan de staaloppervlakte zelf elimineert. Om het even welke schade of het bevuilen beïnvloeden slechts de beschermende film, die dan gemakkelijk weg wordt gepeld en weggedaan. Uw product blijft volledig schoon en onaangeroerd.


Specificatie


A


Productieproces

Gloednieuwe goede kwaliteitspe korrels van Sinopec

Het blazen

Diktetest 1

Verlengingstest 1

Treksterktetest 1

PE film met goede verlenging en treksterkte

Deklaag en het drogen

Semi-afwerkings beschermende film

Adhesietest 1

Het verouderen test 1

Het genezen

Gebeëindigde beschermende film

Diktetest 2

Adhesietest 2

Het verouderen test 2å

Verlengingstest 2

Treksterktetest 2

Goederen klaar voor verpakking en het verschepen

 

 

Verwijderbare van de het Bladoppervlakte van het anti-krasroestvrije staal van de Film/stainless Beschermende het profielfilm

 

VERPAKKING 
Antikras Beschermende Film het Verouderen Weerstand voor Meubilair/Vloeroppervlakte
 
onthaal aan onze fabriek!!!

Hoog - de Comités van de kwaliteits tijdelijke Sandwich Beschermende Films China Manufactory 

 

 

 

 

Onze Voordelen

 

♥ Wij zijn geverifieerd bedrijf door TUV SUD

♥ Kwaliteits klantgericht product met goedkopere fabrieks direct prijs,

♥ Zelfklevende film die door co-extrusie wordt vervaardigd.

♥ Uitstekende verlenging en treksterkte, die niet bij het proces van diepe tekening zullen breken.

♥ SGS het rapport wat onze oppervlaktefilm voor bescherming betekent is milieuvriendelijk, pollution-free.

 

 

 

Contactgegevens

WhatsApp : +008615257328825